Voetbalbier voor echte voetbalfanaten!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Brouwerij-Bier-&-Ballen


Ontstaan uit liefde voor bier en de passie voor voetbal. Geïnspireerd door Europese voetbaltrips, de cultuur in de kroegen en pubs rondom de stadions en door de kelderklasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Twee elementen waar men iedere dag over praat, twee elementen die zorgen voor de allermooiste verhalen. Waar bier verbindt, doet voetbal dat ook. Voor ons reden om deze twee passies met elkaar te verbinden. Of je nu in een kolkend stadion zit of in de kantine van een kleine amateurclub, er is altijd een reden om met elkaar te proosten!

Wij als Bier & Ballen, proberen de beleving van onze bieren te vertalen naar de voetbaltaal die in ieder café of kantine wordt gesproken. Onze etiketten zijn voorzien van passende illustraties en bijbehorende ludieke teksten. De gebruikte ingrediënten laten je genieten, de tenues van de flessen zorgen voor herkenning. 

Als echte voetbalnomaden en free agents kunnen wij onszelf bestempelen als huurbrouwers. Onze bieren worden gebrouwd bij bevriende brouwerijen waar wij samenwerkingsverbanden mee hebben. Voor de designs van de etiketten, werken wij samen met nationale & internationale ontwerpers.  

Bent u geïnteresseerd in onze bieren?

Indien u geïnteresseerd bent om de kwaliteitsbieren van Bier & Ballen in uw horecagelegenheid te serveren of in uw slijterij, foodspecialiteitenwinkel, winkel/webshop of groothandel te verkopen dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden en details te bespreken.


 Alle bedragen zijn inclusief btw


Om Bier & Ballen te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.