Voetbalbier voor echte voetbalfanaten!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Webshop / Bieren / Groundhopper
Groundhopper Groundhopper
Groundhopper Groundhopper

Groundhopper

De Groundhopper is onze fruitige IPA.

Door het combinatiespel van verschillende hoppen krijgt deze IPA een fruitige smaak.
Deze IPA heeft een alchol percentage van slechts 4%. Maar laat je niet voor de gek houden door deze schijnbeweging. Als je enkele van deze IPA tot je neemt, zal deze schijnbeweging je doen tollen op je benen.

"Groundhopping" in het voetbal verwijst naar het bezoeken van zoveel mogelijk verschillende voetbalstadions en -wedstrijden. Groundhoppers zijn fans die genieten van de ervaring van het bezoeken van verschillende stadions, het ontdekken van nieuwe clubs en het ervaren van verschillende voetbalculturen.

Groundhopping kan ook worden gezien als een manier om de geschiedenis van het voetbal te ontdekken, omdat veel stadions unieke architectuur en kenmerken hebben die teruggaan tot de begindagen van het voetbal.

Sommige groundhoppers nemen hun hobby erg serieus en proberen zoveel mogelijk stadions te bezoeken, zowel nationaal als internationaal. Ze houden vaak een logboek bij van de wedstrijden die ze hebben bezocht en de stadions die ze hebben gezien, en sommigen proberen zelfs om elke competitie in een bepaald land te bezoeken.


Ingredienten; Water, gist, gerstemout, tarwe en hop.
Inhoud; 33cl
Alcohol percentage; 4 %

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

IPA, fruitig, verschillende hopsoorten
€ 2,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Alle bedragen zijn inclusief btw


Om Bier & Ballen te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.